تعمیر گیربکس تالیسمان

تعمیر گیربکس تالیسمان

در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود.

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

تعمیر گیربکس تالیمسان و قرار دادن گیربکس پس از تعمیر در سر جای خود و اتصال به موتور خودرو یکی از مواردی است که همواره در تعمیر گیربکس تالیسمان فراموش می‌شود و یا ساده و ابتدایی انجام می‌شود و می‌تواند سبب بروز خرابی‌های دنباله‌داری در گیربکس تالیمسان شما شود. گیربکس تالیمسان از نوع اتوماتیک است و به دلیل ساختاری که دارد بیشتر از گیربکس‌های عادی و معمول به سرویس نیاز دارد، سرویسی که تخصصی و توسط افراد خبره انجام شود.

مانند هر قسمت دیگری از خودرو، این تعمیر و نگهداری معمولی برای جلوگیری از بروز مشکلات بزرگ‌تر و هزینه‌های تعمیرات بزرگ‌تر از اهمیت بالایی برخوردار است. برای مثال، گیربکس خودرو به روان کاری مداوم از مایع گیربکس نیاز دارد. این مایع به اکسیداسیون طبیعی و همچنین سایش و پارگی کمک می‌کند. تعویض روغن گیربکس بخشی از تعمیر و نگهداری منظم برنامه‌ریزی‌شده هر خودرو است. در طی یک شستشوی معمولی گیربکس، مایع قدیمی با مایع گیربکس تالیسمان جدید و تمیز جایگزین می‌شود.

 

تشخیص مشکلات گیربکس تالیمسان

نشتی روغن گیربکس

اگر متوجه مایعات در کف گاراژ شدید، سعی کنید آن‌ها را به منبع آن‌ها ردیابی کنید. مایع انتقال معمولاً قرمز است. آیا مایع از خط انتقال می‌آید یا از موتور؟ تعویض خط انتقال، مهروموم یا واشر تشت که نزدیک‌ترین منبع است، اغلب این مشکل را حل می‌کند. فراموش نکنید که پس از قطع شدن نشتی، مایع گیربکس خود را پرکنید.

تغییر ناهماهنگی

ممکن است متوجه شوید که گیربکس اتوماتیک شما دارای تأخیر تعویض دنده یا الگوی تغییر دنده نامنظم است. شاید قبل از تغییر از سوم به چهارم دور آن بالا می‌رود یا با یکنواختی دنده پایین نمی‌آید. در این صورت، باید با بررسی اینکه از روغن گیربکس مناسب استفاده‌شده و سطح مایع مناسب است، شروع کنید. اگر همین مشکل در گیربکس دستی رخ دهد، ممکن است مشکل از کلاچ فرسوده باشد.

دنده‌های گیربکس می‌لغزند

لغزش دنده ها یک نقص خطرناک خودرو است. اگر وسیله نقلیه شما به‌طور خودبه‌خود در دنده‌های بالاتر یا پایین‌تر می‌افتد یا کاملاً از دنده خارج می‌شود، باید فوراً به این مشکل رسیدگی کنید. مثل همیشه سطح مایعات خود را دو بار بررسی کنید. مایع گیربکس کم یا خالی می‌تواند باعث ساییدگی و پارگی گیربکس شما شود. اگر در حال رانندگی با گیربکس اتوماتیک هستید، مشکل می‌تواند مربوط به شیر برقی گیربکس باشد که سیگنال‌های معیوب را به گیربکس ارسال می‌کند. اما به‌احتمال‌زیاد دنده ها فرسوده شده‌اند یا صفحات کلاچ سوخته‌اند. در این صورت، باید به یک متخصص تعمیر گیربکس مراجعه کنید تا آن‌ها را تعویض کند.

انتقال حرارت بیش‌ازحد

اگر زیر کاپوت بوی سوختگی حس کردید، ببینید آیا با ترموستات موتور روی داشبورد شما مطابقت دارد یا خیر. اگر این‌طور باشد، احتمالاً موتور شما بیش‌ازحد گرم شده است. بااین‌حال، اگر دمای موتور شما خوب است، ممکن است مشکل از گیربکس شما باشد. سیال گیربکس درصورتی‌که برای مدت طولانی بدون تغییر بماند درنهایت خراب می‌شود و خاصیت روان کنندگی سیال را از بین می‌برد. مایع تخلیه‌شده می‌تواند به لجنی تبدیل شود که با گرم شدن بیش‌ازحد دنده‌های گیربکس شروع به سوختن می‌کند. اگر روغن گیربکس شما سیاه و لجن دار است، زمان تعویض آن فرارسیدهاست. اگر مایع خوب است، ممکن است یک خط انتقال مسدود شده باشد که از گردش مایع جلوگیری می‌کند. شما معمولاً می‌توانید این مشکل را با تعویض خطوط فن گیربکس خود حل کنید.

انتقال دنده به‌صورت کلیک کردن، به هم زدن انجام می‌شود

تشخیص سروصدای گیربکس تالیسمان خودروی شما آسان است، اما تشخیص مشکل اساسی ممکن است دشوار باشد. اگر گیربکس دستی رانندگی می‌کنید، می‌توانید این صداها را در صورت بروز در هنگام تعویض دنده، به‌سرعت جدا کنید. در گیربکس‌های اتوماتیک، تعریف این صداها ممکن است کمی سخت‌تر باشد، اما خودصداها هنوز کاملاً متمایز هستند. با متخصص تعمیر گیربکس خود در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک مشورت کنید. مشکل ممکن است خرابی مبدل گشتاور باشد.

گیربکس اتوماتیک یک واحد اضطراری خودرو است، زیرا در حین کار تحت بارهای شدید قرار می‌گیرد. حتی با استفاده مناسب، مکانیسم نیاز به نگهداری و تعمیر به‌موقع دارد. تشخیص علت دقیق خرابی و تعمیر گیربکس اتوماتیک بدون مهارت، تجربه و تجهیزات خاص بسیار دشوار است، اما هر راننده‌ای می‌تواند نشانه‌های نقص را تعیین کند.

در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر باید با مکانیک خودرو خود تماس بگیرید:

  • صداهای خارجی هنگام تعویض سرعت؛
  • نشت روغن از زیر کاپوت؛
  • تکان دادن، تکان خوردن، لیز خوردن یا شروع تند هنگام درگیر شدن دنده اول؛
  • سرعت معکوس دستگاه کار نمی‌کند؛
  • از دست دادن دینامیک شتاب خودرو؛
  • سرعت در حین حرکت تغییر نمی‌کند.
  • کاهش کشش انتقال

تعمیر و نگهداری حرفه‌ای گیربکس‌های اتوماتیک در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک توسط اساتید سرویس تخصصی ما انجام می‌شود. متخصصان خرابی‌های هر پیچیدگی را با استفاده از تجهیزات مدرن و قطعات یدکی اصلی برطرف می‌کنند. کیفیت تعمیر گیربکس با تضمین رسمی تائید می‌شود.

تشخیص

سرپرست سرویس، عیب‌یابی رایانه‌ای دستگاه را برای شناسایی خرابی‌ها و علل آن انجام می‌دهد. آن‌ها با استفاده از یک اسکنر و یک آداپتور، کدهای خطا را می‌خوانند، سطح و وضعیت روغن گیربکس را بررسی می‌کنند، عملکرد مبدل گشتاور و قفل‌برقی را ارزیابی می‌کنند و یک تست درایو برای رفع وجود مشکلات در عملکرد خودکار انجام می‌دهند.

 ویژگی‌های خدمات

تعمیر گیربکس اتوماتیک توسط متخصصان خدمات خودرو در چند مرحله انجام می‌شود:

  1. برچیدن، جداسازی کامل یا جزئی گیربکس اتوماتیک بسته به نوع خرابی.
  2. عیب‌یابی – بررسی تمام اجزای مکانیزه، تهیه فهرستی از قطعاتی که باید بازسازی یا جایگزین شوند.
  3. تعمیر گیربکس اتوماتیک.
  4. مونتاژ، نصب گیربکس تالیسمان در ماشین و بررسی عملکرد تجهیزات درباره‌ای افزایش‌یافته.

پس از اتمام تعمیر گیربکس اتوماتیک، مکانیک خودرو را همراه با تضمین به مشتری تحویل می‌دهد. مدت اعتبار سند بستگی به نوع ترمیم و مدت‌زمان اعلام‌شده عملکرد اجزای مورداستفاده دارد.

هیدرو بلوک

این قطعه وظیفه تعویض دقیق و بدون خطای دنده را بر عهده دارد. سرویس‌کاران با انواع هیدرو بلوک کار می‌کنند. تشخیص گره را انجام دهید که براساس آن روشی را برای عیب‌یابی انتخاب می‌کنند.

مبدل گشتاور

این واحد گشتاور موتور را به گیربکس اتوماتیک تبدیل می‌کند. تعمیر مکانیسم ممکن است شامل جداسازی قطعات، شستشوی قطعات، ترمیم صفحه سطح، تعویض قفل، یاتاقان‌ها، چرخ‌های توربین و راکتور، کلاچ بیش‌ازحد باشد. در صورت لزوم جوشکاری و سایر کارها انجام می‌شود.

درایو با سرعت متغیر

ماشین‌های اتوماتیک از این نوع قادر به تنظیم گشتاور بدون مرحله هستند. تعمیر گیربکس اتوماتیک CVT شامل عیب‌یابی، جداسازی قطعات، عیب‌یابی، رفع مشکلات شناسایی‌شده و جایگزینی قطعاتی است که با قطعات یدکی جدید اصلی قابل بازیابی نیستند. تکنسین‌های سرویس نیز با طراحی مجدد مسیر قرقره، تعویض بلبرینگ‌ها و نصب تسمه‌های قوی‌تر، مجموعه را تقویت می‌کنند.

DSG

تعمیر گیربکس‌های رباتیک شامل تعمیر ، تعویض کلاچ و انجام سایر کارهای ضروری است. اگر DSG قابل بازیابی نباشد، صنعتگران تجهیزات جدید را نصب می‌کنند.

جابجایی قدرت

تعمیر گیربکس اتوماتیک دوکلاچه شامل عیب‌یابی قطعات، تعویض فلایویل، مهروموم روغن و سایر قطعات، بازیابی یا نصب واحد TCM جدید است. در صورت لزوم، متخصصان نرم‌افزار تنظیم خودکارسازی را انجام می‌دهند.

هزینه خدمات

میزان بازسازی در سرویس خودرو با در نظر گرفتن فوریت و پیچیدگی کار، قطعات یدکی استفاده‌شده شکل می‌گیرد. تعمیرکار گیربکس اتوماتیک پس از اتمام عیب‌یابی تجهیزات خودرو و عیب‌یابی قطعات، قیمت نهایی را اعلام خواهد کرد.

تعمیرگاه گیربکس تالیسمان
تعمیرگاه گیربکس تالیسمان

مراحل تعمیر گیربکس تالیسمان

مرحله 1: تشخیص

کدهای خطا از حافظه واحد کنترل خوانده می‌شود، سیال انتقال بررسی می‌شود، فشار در مدارهای هیدرولیک اندازه‌گیری می‌شود، نشتی‌ها شناسایی می‌شوند و نتایج آنالیز می‌شوند.

مرحله 2: برچیدن و جداسازی قطعات

بسته به شکست به‌طور کامل یا جزئی تولید می‌شود.

مرحله 3: عیب‌یابی

لیستی از قطعات گیربکس اتوماتیک برای تعویض یا تعمیر گردآوری‌شده است. هزینه کار با در نظر گرفتن قیمت قطعات یدکی تعیین می‌شود. هماهنگی تفاوت‌های ظریف با مشتری وجود دارد.

مرحله 4: مونتاژ، نصب، آزمایش

پس از اتمام کار، گیربکس تالیسمان بر روی خودرو نصب‌شده و تحت بارهای افزایش‌یافته تست می‌شود. درنتیجه، به مشتری تضمینی برای کارکرد براساس مسافت پیموده شده یا دوره تقویم ارائه می‌شود.

اهمیت روغن گیربکس تالیسمان

مایع گیربکس برای روان کاری اجزای گیربکس خودرو برای عملکرد بهینه استفاده می‌شود. در خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک، این مایع به‌عنوان خنک‌کننده نیز عمل می‌کند. درحالی‌که عملکرد اصلی مایع گیربکس خودکار روان کاری قسمت‌های مختلف گیربکس است، می‌تواند عملکردهای دیگری را نیز انجام دهد:

  1. سطوح فلزی را در برابر سایش تمیز و محافظت کنید
  2. واشرهای حالت دار
  3. بهبود عملکرد خنک‌کننده و کاهش دمای عملیاتی بالا
  4. سرعت چرخش و محدوده دما را افزایش می‌دهد

شما می‌توانید روغن گیربکس خود را به همان روشی که روغن‌موتور خود بررسی می‌کنید، بررسی کنید، با این تفاوت که هنگام انجام این کار، خودرو باید روشن باشد. می‌توانید از میله اندازه‌گیری برای بررسی سطح مایع گیربکس خود استفاده کنید و اگر متوجه شدید که در حال اتمام است، می‌خواهید بلافاصله سرویس را انجام دهید. همچنین باید مطمئن شوید که مایع رنگ مناسبی دارد. مایع گیربکس صورتی شفاف است. اگر مایع قهوه‌ای است یا بوی سوختگی می‌دهد، زمان تعویض آن فرارسیدهاست.

 

اتصال گیربکس اتوماتیک به موتور

با توجه به اینکه گیربکس‌های اتوماتیک کلاچ کلاسیک ندارند و ازنظر طراحی با گیربکس‌های معمول و نیمه اتوماتیک تفاوت دارند، روند اتصال گیربکس اتوماتیک به موتور بدیهی است که ویژگی‌هایی دارد.

اول‌ازهمه، لازم است مبدل گشتاور (که عملکرد کلاچ را انجام می‌دهد) به شفت ورودی گیربکس وصل کنید. این قطعه باید به‌طور دقیق در محل خود نصب شود (مراقب باشید به مهروموم آسیب نرسانید). لازم به ذکر است که مبدل گشتاور باید قبل از اتصال به شفت ورودی به‌اندازه کافی روغن‌کاری شود. مطمئن شوید که مبدل گشتاور به‌درستی به محفظه گیربکس بسته‌شده است.

هنگامی‌که گیربکس برای نصب بلند می‌کنید، باید اطمینان حاصل کنید که مبدل گشتاور به‌طور محکم وصل شده است. برای جلوگیری از سقوط مبدل گشتاور، گیربکس را باید با زاویه بالا برد. سپس، سوراخ‌های اتصال روی مبدل گشتاور با سوراخ‌های منطبق بر روی صفحه فاکس جفت می‌شوند. مونتاژ بعدی با سفت کردن تمام پیچ‌ها (در بوش‌های مرکزی) با گشتاور مناسب انجام می‌شود. سپس باید درایوها، شیلنگ‌ها و … را وصل کنید و درنهایت باید بررسی کنید مبدل گشتاور آزادانه می‌چرخد.

گیربکس اتوماتیک، دارای سیستم خنک‌کننده رادیاتور جداگانه است. لازم است اطمینان حاصل شود که این سیستم آلوده نیست. خود رادیاتور با تغذیه بنزین یا پاک‌کننده مشابه از طریق یک لوله شسته می‌شود و به شما امکان می‌دهد تراشه‌ها، رسوبات و سایر زباله‌ها را از بین ببرید.

همچنین باید به وجود دو بوش راهنمای مخصوص بین موتور و گیربکس توجه کنید. اگر فقط یک بوش وجود داشته باشد یا به‌طورکلی از بین رفته باشد، دیر یا زود بوش پمپ روغن گیربکس اتوماتیک از کار می‌افتد و درنتیجه ATF از نقطه اتصال گیربکس و موتور نشت می‌کند. درنتیجه گیربکس باید برداشته شود و به‌احتمال‌زیاد باید پمپ روغن را تعویض کنید. توصیه می‌شود هنگام جدا کردن گیربکس، تمام عناصر تماس و اتصالات الکتریکی را که قبلاً جداشده‌اند، شسته و تمیز کنید.

جعبه گیربکس باید بدون هیچ مشکلی به موتور متصل شود، در مورد گیربکس‌های اتوماتیک، اهمیت ویژه‌ای دارد. هنگامی‌که اطمینان حاصل کردید که هر دو جزء به‌درستی متصل شده‌اند، می‌توانید واحدها را با پیچ و مهره محکم کنید. اما، به‌عنوان‌مثال، اگر گیربکس اتوماتیک با مبدل گشتاور به صفحه محرک (یا در مورد گیربکس دستی به چرخ فلایویل) برخورد کند، نباید پیچ‌ها را سفت کنید. در غیر این صورت، بسته به نوع گیربکس، می‌توانید به پمپ روغن گیربکس اتوماتیک یا سایر عناصر آسیب وارد کنید.

 

تعمیر گیربکس تالیسمان در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

ما در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک به خدمات تشخیصی/تست جاده‌ای رایگان ما به تعهد خود برای ارائه خدمات حرفه‌ای و سریع با حفظ بالاترین کیفیت کار افتخار می‌کنیم. ما خدمات باکیفیت خود را هم در سراسر ایران و هم در سطح بین‌المللی ارائه می‌دهیم. اگر مایل به درخواست تعمیر هستید یا سؤالی در مورد آنچه ما می‌توانیم برای شما انجام دهیم دارید، لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تعمیرات پایه گیربکس تالیمسان در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

گیربکس یکی از پیچیده‌ترین دستگاه‌های مکانیکی در خودروی شماست. اما برخی از اصول تعمیر گیربکس وجود دارد که همه دارندگان خودرو واقعاً باید از آن آگاه باشند.

  1. بررسی مایع گیربکس پایین – این باید اولین چیزی باشد که به آن نگاه می‌کنید. سطح پایین روفن گیربکس تالیسمان علت اکثریت قریب به‌اتفاق مشکلات گیربکس تالیسمان است.
  2. بازرسی کلاچ – نحوه رانندگی شما می‌تواند باعث ایجاد مشکل در گیربکس شود. “راندن کلاچ” یا درگیر نکردن کامل آن در حین رانندگی و پایین آوردن دنده به‌جای ترمز باعث فرسودگی و پارگی شتاب می‌شود.
  3. تماشای مبدل گشتاور – چرخاندن موتور و خاموش شدن رگه ها در هر نور باعث ایجاد گرمای مخرب زیادی در مبدل گشتاور می‌شود.
  4. درک روان کاری – قطعات متحرک بی‌شماری در گیربکس اتوماتیک وجود دارد. مهم است که مایع گیربکس را هر 20000 مایل بررسی کنید.
  5. بد رانندگی نکردن – برای شروع، بهترین راه برای جلوگیری از تعمیر گیربکس این است که هیچ آسیبی به مکانیسم وارد نکنید. از “خرد کردن” دنده ها و استفاده از کلاچ در زمان نامناسب خودداری کنید. همچنین باید از دنده اول از حالت استارت استفاده کنید و نه از دنده دوم – حتی اگر دنده دوم راحت تر درگیر شود.
امتیاز 5 از 5

برای رفع مشکل خودروی خود و یا انجام سرویس های دوره ای و یا هماهنگی جهت ارسال خودروبر رایگان، با کارشناسان ما تماس بگیرید:  ۰۹۱۲۷۶۵۲۴۱۷

————————————

راه های ارتباطی با کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

موبایل (فیروز اسماعیلی): ۰۹۱۲۷۶۵۲۴۱۷

موبایل (فیروز اسماعیلی): ۰۹۱۹۱۱۰۷۳۵۷

موبایل (مهندس خان بابائی): ۰۹۱۲۵۶۵۴۴۳۲

اینستاگرام: aghakhanbabei@

کانال آپارات کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

کانال یوتوب کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

————————————

در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود.

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *