تعمیر گیربکس آلتیما

تعمیر گیربکس آلتیما

در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود.

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

آیا تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که گیربکس اتوماتیک شما چگونه می‌داند که دنده‌ها را تعویض کند؟ چرا وقتی می‌ایستید موتور نمی‌میرد؟ گیربکس اتوماتیک بسیار ساده به نظر می‌رسد. پس از همه، شما فقط آن را در درایو قرار می‌دهید و می‌روید. اما مانند بسیاری از قطعات خودرویی، پیچیدگی زیادی برای آسان کردن آن وجود دارد. مواردی که تنها تکنسین‌های متخصص در امر تعمیر آلتیما نسبت به آن آگاهی و دانش کافی دارند.

 

نحوه تشخیص خرابی گیربکس آلتیما: 4 علامت مرگبار که باید مراقب آن‌ها باشید

  1. چراغ موتور روشن است؟

چراغ موتور به دلایلی درست در مقابل شما روی داشبورد قرارگرفته است. آن را نادیده نگیرید.

هنگامی‌که یک گیربکس از کار می‌افتد، ممکن است در حین رانندگی متوجه لرزش یا لرزش‌های مختلف شوید. در مراحل اولیه خرابی گیربکس، این لرزش‌ها ممکن است برای شما نامحسوس باشد، اما سانسورهای داخلی خودرو شما آن‌ها را گرفته و باعث روشن شدن چراغ موتور می‌شود.

چراغ موتور ممکن است به دلایل مختلفی روشن‌شده باشد، بنابراین ممکن است به‌هیچ‌وجه خطای گیربکس نباشد، اما نشانگر مهمی است که مشکلی در موتور وجود دارد.

ماشین خود را در یک گاراژ رزرو کنید و آن را بررسی کنید. آن‌ها می‌توانند به ریشه مشکل برسند و به شما بگویند که چه چیزی اشتباه است.

  1. بوی سوختگی؟ مایع گیربکس خود را بررسی کنید

نشتی مایع گیربکس و سطح پایین مایع گیربکس شاید بارزترین نشانه این باشد که یک گیربکس به‌خوبی کار نمی‌کند. آن‌ها همچنین شایع‌ترین علت خرابی گیربکس هستند.

بدون مایع گیربکس کافی یا تمیز، موتور ممکن است بیش‌ازحد گرم شود، از کار بیفتد یا به‌طور کامل از کار بیفتد، بنابراین بررسی مایع بسیار مهم است. سفیدی دستمال‌کاغذی به شما کمک می‌کند تا تغییرات رنگ را راحت‌تر متوجه شوید.

مایع در حال حاضر رنگ‌های مختلفی دارد، اما اگر شفاف، عاری از آلودگی و بوی تمیزی باشد، باید خوب باشد. اگر مایع قدیمی یا کثیف است، باید آن را تعویض کنید، زیرا این کار می‌تواند گیربکس را به‌طور کامل از بین ببرد. بااین‌حال، هشدار داده شود که اگر مایع تیره است و بویی می‌دهد که گویی ممکن است سوخته باشد، ممکن است برای نجات انتقال شما خیلی دیر شده باشد.

  1. صداها و احساسات عجیب‌وغریب

به صداهای موتور دقت کنید. این راهی است که خودروی شما به شما اطلاع می‌دهد که مشکلی وجود دارد، و اگر به‌اندازه کافی این سیگنال‌ها را دریافت کنید، ممکن است صرفه‌جویی زیادی در زمان و هزینه‌های بارکنید.

اگر زمانی که در حالت خنثی هستید، صدای کوبیدن یا صدای تق‌تق می‌شنوید، ممکن است مشکلاتی در دنده‌های شل و قطعات در کلاچ وجود داشته باشد. هرچه این قطعات شل‌تر شوند، احتمال آسیب اضافی (و پرهزینه) به گیربکس شما بیشتر می‌شود.

اگر گیربکس اتوماتیک دارید و لرزش موتور را احساس کردید یا متوجه صدای زمزمه یا ناله شدید، ممکن است مبدل گشتاور گیربکس مشکل داشته باشد.

  1. مشکل در انتخاب دنده و مشکلات کلاچ

دنده‌های سفت و سرسختی که از انتخاب خودداری می‌کنند یکی دیگر از نشانه‌های رایج خرابی گیربکس است.

کلاچ را فشار دهید و سعی کنید دنده را عوض کنید. اگر کلاچ خوب کار کند، ممکن است اتصال کلاچ قطع‌شده باشد یا نیاز به تنظیم داشته باشد. اگر دنده‌ها فقط زمانی که موتور خاموش است عوض می‌شود، ممکن است صفحه کلاچ فرسوده شده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد.

اگر در حال رانندگی خودکار هستید و متوجه شدید که RPM مستقیماً به رنگ قرمز پریده است، این می‌تواند نشانه لیز خوردن گیربکس باشد. هنگامی‌که گیربکس لیز می‌خورد، نمی‌تواند به میل‌لنگ متصل شود، که باعث می‌شود هنگام رانندگی، دنده بیرون بیاید.

به یاد داشته باشید که با مراقبت و نگهداری مناسب می‌توان از بسیاری از مشکلات موتور جلوگیری کرد. در صورت مشاهده هر یک از مشکلات فوق، حتماً اتومبیل خود را برای سرویس رزرو کنید تا از تعمیرات پرهزینه جلوگیری شود.

 

علائم بد بودن بلبرینگ شفت ورودی آلتیما

تعامل بین شفت‌های ورودی و خروجی در خودروی گیربکس دستی شما برای نگه‌داشتن آن در دنده هنگام رانندگی بسیار مهم است. کوچک‌ترین آسیب به شفت ورودی می‌تواند عواقب عمده‌ای برای موتور و همچنین گیربکس داشته باشد. به همین دلیل، برای رانندگان مهم است که علائم خرابی یاتاقان شفت ورودی را تشخیص دهند.

صداهای عجیب در حالت خنثی

وقتی وسیله نقلیه شما در حالت خنثی است، فقط باید صدای زمزمه موتور را بشنوید. اما، اگر قبل از قرار دادن ماشین در دنده، صداهای عجیبی شنیدید، به‌احتمال‌زیاد نشانه معیوب بودن بلبرینگ شفت ورودی است. تن و صدای این صدابر اساس سرعتی که موتور در آن کار می‌کند متفاوت است. اگر این صداها را در حالت خنثی بشنوید، ممکن است بتوانید لرزشی را در چوب دنده نیز احساس کنید. اگر این مشکل را دارید، باید روغن دنده را عوض کنید یا دوباره پرکنید تا ببینید آیا این مشکل را برطرف می‌کند یا خیر.

صداهای مداوم از چرخ‌دنده‌ها

صداهای عجیب‌وغریب که از زیر کاپوت می‌آیند هرگز نشانه خوبی نیستند و این به‌ویژه زمانی که از جعبه‌دنده شما می‌آیند صادق است. یکی دیگر از نشانه‌های خرابی یاتاقان بافت ورودی، شنیدن صدای بیشتر هنگام قرار دادن خودرو در درایو است. مانند صداهایی که در حالت خنثی هستند، این صداها تنها زمانی بلندتر می‌شوند که موتور RPM بیشتری تولید می‌کند. می‌توانید مشکل را به‌عنوان شفت ورودی شناسایی کنید، زیرا صدا درزمانی که خودرو متوقف است ادامه می‌یابد، درحالی‌که اگر مشکل بافت خروجی باشد، صدا همراه با خودرو متوقف می‌شود.

لغزش ناگهانی دنده

نگران‌کننده‌ترین علامت یاتاقان‌های بافت ورودی بد، تعویض ناگهانی دنده‌های خودرو هنگام پا گذاشتن روی کلاچ است. خرابی یاتاقان شفت ورودی باعث می‌شود شافت حرکت بیش‌ازحد داشته باشد که باعث ایجاد مشکلاتی در تراز نشدن شفت‌های چرخ‌دنده می‌شود. این منجر به لغزش ماشین شما بین دنده‌ها می‌شود و به‌طور بالقوه باعث آسیب قابل‌توجهی به‌وسیله نقلیه می‌شود.

شروع فرایند تعمیر گیربکس

بازسازی یک گیربکس اتوماتیک آلتیما یک پروژه بزرگ است، بنابراین داشتن ابزار و یک کیت بازسازی از قبل یک دارایی ضروری برای سرعت بخشیدن به این فرآیند است. یک کیت ابزار اولیه تمام چیزی است که ازنظر فنی موردنیاز است، اما ابزارهای برقی نیز می‌توانند به‌سرعت بخشیدن به این روند کمک کنند. همچنین باید مطمئن شوید که کیت تعمیر مناسب را آماده کرده‌اید.

در طول بازسازی

. اولین کاری که باید پس از جدا کردن همه‌چیز انجام دهید این است که بررسی کنید که تشخیص اولیه مشکل شما درست است. پس از تکمیل این کار، می‌خواهید تا حد امکان بخش‌های دیگر گیربکس را آزمایش کنید. مطمئن شوید که قطعاتی را که به نظر فرسوده یا نزدیک به شکستگی به نظر می‌رسند، تعویض کنید تا قبل از اینکه کاملاً ضروری باشد، نیازی به انجام مجدد کل این فرآیند نخواهید داشت. شما همچنین باید قطعاتی را که ممکن است تحت تأثیر خرابی قرارگرفته‌اند، بررسی کنید، نه‌فقط خود قسمت خراب را. درحالی‌که گیربکس هنوز خارج از خودرو است، باید ببینید آیا تغییراتی برای مدل خودروی شما توصیه می‌شود تا آن را بهتر کار کند.

آخرین مرحله اصلی بازسازی گیربکس اتوماتیک، فرآیند پاک‌سازی است. قبل از نصب مجدد گیربکس، تا حد امکان بسیاری از قطعات را به‌صورت شیمیایی تمیز کنید تا کثیفی جمع نشود. شما همچنین باید ناحیه نزدیک موتور را که گیربکس در آن قرار دارد تمیز کنید و باید قطعات فرسوده را دور بریزید. مطمئن شوید که هر قطعه اضافی را از کیت برچسب بزنید و آن‌ها را درجایی نگه دارید که بعداً به‌راحتی پیدا شود. تمیز نگه‌داشتن موتور باعث بهبود عملکرد و طول عمر خودرو می‌شود.

 

علت نرفتن گیربکس به دنده سوم

گیربکس اتوماتیک عملکردی با دستورات مناسب به بالا، پایین و استراحت می‌دهد. اما، هنگامی‌که این کار انجام نمی‌شود، باید یک مشکل داخلی وجود داشته باشد که بر عملکرد تأثیر می‌گذارد. اگر علائم را برای مدت طولانی نادیده بگیرید، ممکن است منجر به خرابی گیربکس آلتیما منجر شود.

سطح پایین سیال

گرمای بیش‌ازحد می‌تواند دلیلی برای چسبیدن دنده باشد و سطح پایین مایع مقصر گرم شدن بیش‌ازحد گیربکس است. درواقع، سطوح پایین سیال منشأ چندین مشکل مرتبط با انتقال است. بنابراین، اولین پاسخ شما به مشکل چسبندگی دنده باید بررسی روغن گیربکس باشد.

اگر سطح پایین است، نشتی در مهروموم شفت ورودی و خروجی، خطوط سیال، واشر تشت و کولر را بررسی کنید. اگر نشتی وجود نداشت، روغن قدیمی را بشویید و ظرف را دوباره پرکنید. همچنین فراموش نکنید که برای بررسی مایع خنک‌کننده به رادیاتور نگاه کنید. گاهی اوقات، کولر داخل رادیاتور ممکن است نشت کند و مایع خنک‌کننده رادیاتور را خراب کند.

کابل‌های دریچه گاز را بررسی کنید

تعویض مایع بسیاری از مشکلات گیربکس را حل می‌کند، اما اگر مشکل گیربکس اتوماتیک به دنده 3 تغییر نمی‌کند ، قسمت‌هایی که باید بررسی کنید کابل‌های دریچه گاز هستند. کابل معیوب با شلی بیش‌ازحد ممکن است مشکلاتی را در تعویض آرام دنده‌ها ایجاد کند. همچنین ممکن است تعویض دنده را کاملاً متوقف کند.

PCM را بررسی کنید

یک PCM معیوب (ماژول کنترل پیشرانه) بر عملکرد گیربکس تأثیر می‌گذارد زیرا مکانیسم گیربکس را در اکثر مدل‌های خودرو کنترل می‌کند. اگر حس‌گر سرعت از کار بیفتد، PCM ورودی نخواهد داشت. در این صورت، انتقال به‌درستی تغییر نمی‌کند. برای حل این مشکل باید سرعت‌سنج را بررسی کنید تا ببینید کار می‌کند. در غیر این صورت، جایگزینی VSS می‌تواند راه‌حل باشد.

با گیربکس پرشده چه باید کرد؟

اگر اتومبیل شما علائم سرریز را نشان می‌دهد، فقط با سیفون کردن یا تخلیه مایع اضافی از عوارض و آسیب‌های مکانیکی جلوگیری کنید. شما می‌توانید این کار را با استفاده از پمپ استخراج یا لوله پرکننده که می‌توانید به‌صورت آنلاین خریداری کنید، انجام دهید. بسته به طراحی ماشین شما، یک خط خنک‌کننده یا یک دریچه تخلیه مخزن خواهد داشت که هر دو را به‌سادگی جدا می‌کنید تا مایع تخلیه شود.

آیا رانندگی با روشن بودن چراغ دمای گیربکس ایمن است؟

دمای معمولی انتقال بین 175 تا 225 درجه سانتی‌گراد است. هنگامی‌که در دمای 175 درجه سانتی‌گراد یا کمتر از آن کار می‌کند در شرایط فوق‌العاده سالم است. به یاد داشته باشید که به ازای هر 20 درجه از 225 درجه، نیمی از عمر طبیعی گیربکس خود را دریافت خواهید کرد. به همین ترتیب، هر کاهش 20 درجه‌ای دما احتمالاً عمر آن را دو برابر می‌کند.

هنگامی‌که چراغ روشن است، نشان می‌دهد که دمای سیال حداقل به 250 درجه رسیده است. در این مرحله، مایع شروع به شکستن می‌کند و به‌عنوان یک اثر بعدی، طول عمر گیربکس را کاهش می‌دهد.

اگر به رانندگی ادامه دهید، دما همچنان در حال افزایش است. اگر از 270 درجه عبور کند وضعیت فاجعه باری خواهد بود. سیال در این مرحله به‌طور کامل تجزیه می‌شود و انتقال از کار می‌افتد. بنابراین، ادامه رانندگی با چراغ دمای گیربکس روشن می‌تواند منجر به‌تصادف به دلیل خرابی خودرو و تعمیر گران‌قیمت شود.

 

وقتی چراغ هشدار روشن است چه باید کرد؟

ادامه رانندگی در این شرایط بسیار خطرناک است. باید جایی پارک کنید و مدتی صبر کنید تا گیربکس خنک شود. سپس دوباره شروع کنید اما بااحتیاط. اگر چراغ دوباره روشن شد، ماشین را متوقف کنید، بگذارید مایع گیربکس گرم شود و سپس ماشین را به تعمیرگاه ببرید.

 

چگونه بفهمیم که گیربکس بیش‌ازحد گرم شده است؟

بدیهی است که مراقب روشن شدن چراغ دمای انتقال باشید! اما، چندراه دیگر برای انجام آن وجود دارد.

یک گیربکس بیش‌ازحد گرم شده بوی شیرینی از خود بیرون می‌دهد.  گاهی ممکن است چراغ هشدار روشن نشود، اما اگر چیزی غیرعادی استشمام کردید، ماشین را متوقف کنید. پس از مدتی که فکر می‌کنید دمای مایع به حالت عادی بازگشته است، سفر را شروع کنید. راه دیگر برای پی بردن به مشکل، بررسی مایع انتقال است. برخلاف روغن‌موتور با رانندگی خودرو نمی‌سوزد. بنابراین، سطح پایین مایع نشان‌دهنده برخی مشکلات است. اگر آن را سیاه یا تیره‌تر از رنگ معمولی می‌بینید، راه مطمئنی برای تشخیص گرمای بیش‌ازحد گیربکس است.تعمیر  تخصصی گیربکس آلتیما در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

تعمیر گیربکس اتوماتیک آسان‌تر از انجام آن است. انواع مختلفی از گیربکس‌های اتوماتیک وجود دارد: گیربکس‌های هیدرولیک، نیمه اتوماتیک و متغیر پیوسته (CVT). به همین دلیل است که بهتر است یک مغازه و تکنسین مجرب داشته باشید که تعمیرات را برای شما انجام دهد. رایج‌ترین نوع انتقال، هیدرولیک است. در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک تیم کارشناسان ما تعمیرات گیربکس اتوماتیک آلتیما را به‌صورت کاملاً حرفه‌ای و تخصصی انجام می‌دهند.

بسیاری از خودروهای جدید امروزی دارای رایانه‌هایی هستند که موتور و گیربکس را کار می‌کنند. بدون آزمایش تشخیصی مناسب، در تعیین دقیق محل مشکلات انتقال مشکل خواهید داشت.

قطعات تعویضی

تعمیر گیربکس اتوماتیک می‌تواند شامل تعویض تعدادی از قطعات، ازجمله واشر و مهروموم، اما نه محدود به آن باشد. مدل‌های جدیدتر ممکن است نیاز به جایگزینی حسگرها در رایانه داشته باشند. در صورت نیاز به تعویض سانسورها، آزمایش‌ها تشخیصی هم قبل و هم بعد از تعمیر موردنیاز است.

صرفه‌جویی در زمان و پول

تکنسین‌های گیربکس بهترین گزینه برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه در مورد تعمیرات گیربکس هستند. با تغییر فنّاوری، دانش موردنیاز برای انجام تعمیرات مناسب نیز تغییر می‌کند. یک تکنسین دارای گواهینامه و تعمیرگاهی که در آن کار می‌کند، این اطمینان حاصل می‌کند که تعمیرات موردنیاز در خودروی شما به‌درستی انجام می‌شود. تمام وسایل موردنیاز در دسترس آن‌هاست. تعمیرات صحیح و کامل را می‌توان در عرض چند روز انجام داد و زمان حضور شما با وسیله نقلیه خود را کاهش می‌دهد.

کلیه خدمات ما با ضمانت 6 ماهه بدون محدودیت کیلومتر ارائه می شوند.

امتیاز 5 از 5

برای رفع مشکل خودروی خود و یا انجام سرویس های دوره ای و یا هماهنگی جهت ارسال خودروبر رایگان، با کارشناسان ما تماس بگیرید:  ۰۹۱۲۷۶۵۲۴۱۷

————————————

راه های ارتباطی با کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

موبایل (فیروز اسماعیلی): ۰۹۱۲۷۶۵۲۴۱۷

موبایل (فیروز اسماعیلی): ۰۹۱۹۱۱۰۷۳۵۷

موبایل (مهندس خان بابائی): ۰۹۱۲۵۶۵۴۴۳۲

اینستاگرام: aghakhanbabei@

کانال آپارات کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

کانال یوتوب کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک

————————————

در کلینیک تخصصی گیربکس های اتوماتیک، صرفا تعمیر گیربکس‌های اتوماتیک انجام می‌شود.

لطفا در مورد گیربکس‌های دستی سوال نفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *